Brug en rigtig pizza ovn - det er det vigtigste. Jeg fik en italiensk tingest i firmajulegave et år - den laver rigtigt gode pizzaer på 7 min (den ligner en som OBH markedsfører - men ingen garantier). Pizza i almindelig ovn er snarere franskbrød med tomat og ost :-( .
Pizza dej - 4 pizzaer:
800 g mel - evt. delvist pizza mel
3 dl vand
2 spsk. olivenolie
1 spsk salt
60 g gær
Ælt dejen sammen, og lad den hæve 1-4 timer (ved lang tid brug mindre gær). Dejen skal være nem at have med at gøre.
Del dejen i 4 kugler og slå dem ned og ælt dem efter. Rul dejen ud til tynde pizza-stykker.
Fyld:
Kog en sovs - for de dovne er et fint snydetrick en dåse hk. tomater med løg og peberfrugt.
Vælg noget godt fyld over sovsen - nogle ideer (det øverste forrest):
Mozzarella, røget laks, lakserogn og rucola
Gorgonzola og paprika. Det sidste minut lægges parmaskinke over.
Gorgonzola, chilli, sardiner, oliven og hvidløg.
tirsdag den 1. juli 2008
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar