2-3 rabarberstilke
1 spsk. sukker
4-5 æggehvider
250 g sukker
Et nip salt
2 tsk. maizena
1 tsk. æbleeddike
3 dl piskefløde
2-3 rabarberstilke skæres i 3-4 cm bidder, drysset med 1 spsk. sukker og stilles i ovnen 20 min. ved 180 grader
Pisk æggehvider til de stivner let, tilsæt sukker og salt lidt efter lidt. Når det kan stå selv piskes maizena og eddike i. Ovnen forvarmes til 180 grade. Marengsmassen smøres ud som marengsbund (22 cm) og bages 1 time og 15 min ved 150 grader. Bunden efterlades i ovnen til den er helt kold.
Fløden piskes til skum. Pavlova anrettes med marnegsbund, rabarber og flødeskum.
(Erik Mørk Politiken 6/7/08)
søndag den 6. juli 2008
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar